Visvergunning weer direct verkrijgbaar

Voorheen was het altijd mogelijk om tijdens openingstijden van het clubhuis, aldaar een visvergunning te halen. Om transparantie in de betalingen te houden, was een jaar geleden besloten om geen contante betalingen meer te accepteren. Men kon dus nog altijd een visvergunning bij HSV Gorinchem verkrijgen, maar de aanvraag ging enkel per mail of post. Dit is nog steeds mogelijk!

Nettie gaf echter aan het vervelend te vinden om ‘nee’ te moeten verkopen aan de mensen die op het clubhuis een visvergunning wilden halen. Samen met haar is naar een oplossing gezocht en deze is gevonden in de vorm van een pinautomaat. Hierdoor blijven contante betalingen achterwege en het overzicht behouden, maar kan men wel direct weer een visvergunning verkrijgen.

LET OP: Contante betalingen voor een visvergunning op ’t clubhuis worden niet geaccepteerd, men zal hiervoor ter plaatse moeten pinnen!

Het bestuur hoopt op deze wijze het gemis van de directe verkoop van de visvergunningen naar ieders tevredenheid te hebben opgelost.

pinfoto

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .